Personal training

Kerava ja lähikunnat

 

Henkilökohtaista ja pienryhmävalmennusta yksityisille ja yrityksille

Valmentaja

Personal trainer, kuntosalivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Piia Hämäläinen omaa vahvan valmennuskokemuksen jo 90-luvulta karaten parista (1. dan 1999), jolloin hän toimi useita vuosia Järvenpään Shukokain apuvalmentajana.

Piia on suuntautunut sekä aloitteleviin kuntoilijoihin & painonpudottajiin että myös kehonmuokkaajiin ja lihasmassanhankkijoihin. Lajiosaamista Piialta löytyy mm. golfin, karaten, ratsastuksen ja tankotanssin oheisharjoittelusta.

Oikea ravinto ja liikunta ovat tärkeä osa Piian omaa hyvinvointia ja hän auttaa mielellään muita löytämään saman hyvän olon tunteen ja tasapainon elämään. Piia itse treenaa kovaa ja tavoitteellisesti, joten näkemystä ja työkaluja löytyy myös edistyneemmille treenaajille.

Henkilökohtainen valmennus

Ota yhteyttä ja sovi veloitukseton ensitapaaminen alkukartoitukseen, jonka pohjalta räätälöimme valmennuspakettisi juuri sinulle sopivaksi!

Pienryhmävalmennus

Piia Hämäläinen valmentaa pienryhmiä EasyFit Rekolan (Vantaa) ja EasyFit Keravan tiloissa. Saatavana mm. painonhallinta-, kunto-, cross training-, fitness- ja golf-aiheisia pienryhmävalmennuksia. Myös erilaiset yritysvalmennukset kuuluvat palveluihin.

Henkilökohtainen valmennus

1 tapaaminen 90,-
3 tapaamista 240,-
5 tapaamista 370,-

Parivalmennukset

Pienryhmävalmennukset EasyFitillä

79 Eur/kk/hlö, valmennusten kesto yleensä 3kk (sis yht. 12 tapaamista)

Yritysvalmennukset