Ryhmäliikuntaohjaukset

 

Laadukkaat ryhmäliikunta-ohjaukset yrityksille, kuntokeskuksille ja yksityisporukoille

Esimerkkejä tuntikuvauksista

Ryhmäliikuntatuntien hinnat alkaen 45 Eur/kpl (+ ALV 10%), riippuen tunnin sisällöstä, kestosta ja sijainnista.

Pumppi-tunti

Pumppi on erityisesti lihaskestävyyttä kehittävä vauhdikas tunti, jossa käytetään apuna tankoa, levypainoja, step-lautaa, käsipainoja, kahvakuulia ja jumppamattoa. Ohjelmat ovat räätälöitävissä saatavilla olevien välineiden mukaan. Tunti sisältää alkulämmittelyn yksinkertaisella step-askelluksella ja perustekniikkaharjoituksilla. Pumppi-ohjelma itsessään ei sisällä askelsarjoja ja sopii siten jokaiselle, myös miehille! Painot jokainen valitsee oman kuntotasonsa mukaan.

Pumppitunnin kesto on 60 min.

Kehonpainoharjoittelu

Tunti on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua omaa kehonpainoa käyttäen. Harjoittelu on tehokasta ja tunnin aikana treenataan kehon kaikkia lihasryhmiä joko kierto- tai patteriharjoituksina. Tunti sopii kaiken kuntoisille sekä miehille että naisille. Tunnin alussa yksinkertaiset treeniin valmistavat lämmittelyt (ei askelsarjoja).

Tunnin kesto voi olla 45-60 min.

Kiertoharjoittelu / Circuit-tunnit

Tunti on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua omaa kehonpainoa ja eri välineitä apuna käyttäen. Harjoittelu on tehokasta ja tunnin aikana treenataan kehon kaikkia lihasryhmiä joko kierto- tai patteriharjoituksina. Tunti sopii kaiken kuntoisille sekä miehille että naisille. Tunnin alussa yksinkertaiset treeniin valmistavat lämmittelyt (ei askelsarjoja).

Tunnin kesto voi olla 45-60 min.

Liikkuvuustunti

Tunnin tavoitteena on saada liikkuvuutta lisää siten että kehonhallinta säilyy. Tunnilla tehdään toiminnallisia ja dynaamisia harjoituksia. Liikkuvuuden lisääntyessä huomaat positiivista kehitystä myös muissa lajeissa, vaikkapa lenkkipolulla ja kuntosaliharjoittelussa! Ja liikkuvuuden lisääntyessä myös loukkaantumisriski pienenee. Tunti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille!

Liikkuvuustunti voi olla kestoltaan 30-60 min.

Kehonhuoltotunti

Venyttelyä ja mahdollisesti myös putkirullailua sisältävä tunti (jos putkirullia saatavilla), jossa käydään läpi koko keho.

Kehonhuoltotunnin pituus voi olla 30-45 min.