Piia Hämäläinen, itsenäinen tiiminjäsen vuodesta 2014

Yrityksen perustajan oma tarina SynergyWorldWiden tuotteiden löytämisestä

Personal traineriksi valmistumiseni lähestyessä ryhdyin miettimään todenteolla omaa treenaamistani ja hyvinvointiani syksyllä 2014. Tuntui että halusin ottaa seuraavan askeleen, mikä ikinä se sitten olisikaan.

Lähestyin asiaa minulle luontaisesti treenaamisen kautta ja eri vaihtoehtoja tutkittuani ilmoittauduin haastavalta kuulostavaan puolen vuoden valmennukseen, jossa on tarkoitus saada rasvamassaa pois ja lihaksia tilalle. Valmennus toteutettiin fitness-henkisesti ja suurimmat muuttujat palkittiin. Paketin yhteydessä oli mahdollisuus ostaa myös kattava lisäravinnepaketti koko valmennuksen ajaksi, mutta en tehnyt tilausta heti, koska jäin miettimään ylipäätään koko lisäravinneasiaa ja epäilevää suhtautumistani siihen.

Lisäravinteiden testaus

Ensimmäisenä tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluan kuitenkin testata lisäravinteiden käytön. Aiemmin olin käyttänyt ainoastaan satunnaisesti palautusjuomajauheita ja melko säännöllisesti vitamiineja. Tiesin, että personal trainerin työssä minulla olisi hyvä olla selkeä omakohtainen kokemus lisäravinteista ja niiden tehosta tai vaihtoehtoisesti niiden turhuudesta. En kuitenkaan ollut valmis ostamaan oitis valmennuspaketin mukana suositeltua lisäravinnepakettia, vaan halusin ensin tutkia, mitä kaikkea lisäravinnemarkkinoilla oli tarjolla.

Tutkin monia eri valmistajia ja valmisteita, mutta en oikein vakuuttunut mistään ja aloin olla jo melko turhautunut. Suurin piirtein viimeisenä vaihtoehtona päätin vielä tutustua Synergyn tuotteisiin. Lähipiiristäni löytyi ihmisiä, jotka olivat niitä jo pitkään käyttäneet ja niiden tehoa kehuneet, mutta en ollut koskaan aiemmin juurikaan noteerannut koko asiaa. Ennemminkin ärsyynnyin, mikäli tuotteet ja Synergy otettiin puheissa esille, koska ”enhän minä niitä tarvinnut eikä niillä mitään tehoa kuitenkaan olisi”.

Synergy

Synergy oli kuitenkin ensimmäinen tutkimistani yrityksistä ja tuotteista, joka sai minut tosissaan kiinnostumaan. Lisäravinteiden hinta tuntui kalliilta, mutta muuten kaikki vaikutti hyvältä. Tuotteiden sisältämät aineet olivat oikeita ja niiden terveys- ja suorituskykyvaikutuksia oli tutkittu jo pitkään. Erityisesti sydän- ja verenkiertoelimistöön kohdistuvat terveysvaikutukset vakuuttivat, samoin käyttäjien ylistävät kokemukset. Myös oma liiketoimintamahdollisuus rupesi kiinnostamaan, olinhan muutenkin suunnittelemassa personal trainerin ammattia vähintäänkin sivutoimekseni.

Sponsori

Tytärpuoleni kävi lokakuun alussa Suomessa ja ryhdyin kyselemään häneltä tuotteista ja yrityksestä lisää. Tytärpuoleni on tanssija ja käyttänyt tuotteita jo pitkään ja tekee myös omaa liiketoimintaa Synergyn tuotteilla. Kuunneltuani häntä vakuutuin entistä enemmän siitä, että haluan ainakin kokeilla tuotteita, mutta silti meni vielä muutama viikko, ennen kuin tein lopullisen päätökseni.

Tytärpuolestani tuli sponsorini ja tein aktivointitilauksen. Sain onnekseni heti tuotteet lainaksi sponsorini sponsorilta ja pääsin aloittamaan niiden käytön välittömästi.

Lisäravinteiden käyttö ja vaikutukset

Jo ensimmäisellä viikolla havaitsin hämmästyksekseni paljon muutoksia, vaikka käytin suhteellisen pieniä päiväkohtaisia annostuksia: 1 ProArgi9+, 1/2 e9, 1 Mistify, 1 Phytolife. Lisäksi SlmSmart palautumisjuomana aina treenin jälkeen.

Palautuminen treeneistä nopeutui ja pystyin heti ensimmäisellä viikolla treenaamaan 6 päivää putkeen (ennen ehdoton maksimi oli 5 päivää). Nuutumus, väsymys ja vetämättömyys poistui, ärsyyntyminen väheni, yölliset suonenvedot katosivat jaloista, makeanhimo katosi sekä vatsan toiminta tuntui tasaisemmalta!

Purify

Synergyn tuotua markkinoille 2016 Purify-puhdistuskuurin, kokeilin sitä tietenkin heti sopivan ajankohdan tullen. Toteutin 21 päivän ohjelman ja olin todella tyytyväinen puhdistuskuurin jälkeen, vaikka kärsinkin alkupäivinä jonkin verran puhdistusoireista. Olo oli paljon kevyempi ja senttejä lähti joka puolelta – kilojakin putosi reilut 2 kg. Siitä huolimatta energiaa riitti koko kuurin ajan töihin ja treenaamiseen & kaikkeen muuhunkin normaalissa elämässä. Kuurin jälkeen tuntui, että voimatasot ovat korkeammalla treenatessa ja jaksoi taas harjoitella entistä kovemmin. Vatsan toiminta kuurin jälkeen tasaantui entisestään ja muutenkin olo tuntui raikkaammalta.

Trulum-ihonhoitotuotteet

Synergyn ihonhoitotuotteet tulivat markkinoille syksyllä 2017 ja päätin kokeilla niitäkin. Olin vuosien varrella kokeillut monia tuotteita, palaten kuitenkin aina apteekin peruskosteusvoiteisiin, koska ihoni herkistyi todella nopeasti kokeilemilleni tuotteille. Yllätyin todella paljon siitä, kuinka hyvin ihoni reagoi tuotteisiin ja kuinka nopeasti iho alkoi ”hehkumaan” taas kasvoissa. Kasvojen iho tuntuu nyt paljon sileämmältä, pehmeämmältä ja kiinteämmältä kuin aikaisemmin. Nyt en osaa kuvitella enää päivää ilman näitäkään tuotteita!